Kappsegling

Tisdagsseglingar 8, 15, 22 och 29 maj:

Under maj månad kör vi tisdagsträningar på Pampusfjärden. Kryss-länsbana med start kl. 18.00. Ingen föranmälan, ingen startavgift, det är bara att segla ut till start!

Efteråt brukar vi samlas i klubbhuset för bortförklaringar och fika.

Tisdagsseglingarna genomförs som segling på grön nivå (förenklade regler).

Resultat

8 maj, 22 maj, 29 maj,

Kappseglingar med NSK 

Svinstaköret söndag 20 maj

Seglingarna hålls på Pampusfjärden och minst två timslånga seglingar bör kunna genmföras.

 

Prisutdeling hålls efter avslutade seglingar.

 

Anmälan senast 17 maj till Anders Sjöborg. Anmälningsavgift 100 kronor. Minst tre båtar ska vara anmälda för att tävlingen ska genomföras. Namnen på de anmälda kommer att visas här.

Skepparmöte kl 10.00, första start kl. 11.00

 

 

Jan Larsson Memorial lördag 16 juni

S:t Anna-regattan byter i år namn till Jan Larsson Memorial, för att hedra vår ordförande som skapade tävlingen och som oväntat dog som nybliven pensionär. Vi minns hans drivkraft och allt gott han gjort för föreningen.

Skärgårdsbana på vattnen runt Finnfjärden, fritt vatten, inga grund. Start och mål vid Tyrislöt. Seglingen ingår i Skärgårdscupen. Halv respitstart, vilket betyder egen starttid och ca halvvägs möts båtarna. Det ger både lugnare start och målgång samt att vi räknar resultaten på seglad tid. Anmälningsavgift 200 kronor. Inbjudan

Frågor och anmälan till Anders Sjöborg 0730 49 97 18. Seglingen innebär omfattande arbete med utläggning av märken, transport av följebåt till S.t Anna med mera. Därför genomför vi seglingen om minst 5 båtar är anmälda senast onsdagen den 13 juni. Därefter godtar vi efteranmälan på startplatsen.

Seglingsföreskrift 1, seglingsföreskrift 2.

Resultat 2017

 

Kajsa Blås 30 september

NSKs säsongsavslutning seglades även i år på en distansbana runt Pampusfjärden med respitstart.

Bana

Seglingsföreskrift

Resultat 2017 2018